Tejszínes-sajtos-baconös csirkemell

husi_1.png

Hozzávalók:

  • tejszín
  • csirkemell
  • Kotányi steak fűszersó
  • trappista sajt és füstölt sajt
  • bacon
  • tojás
  • liszt
  • vaj
Recept:
Csirkemellet szeletekre vágom majd kiklopfolom. Megszórom a steak fűszersóval a szeleteket.
Minden szeletre bacont terítek és teszek bele egy kis darab sajtot.
Feltekerem a szeleteket. Minden kis "batyut" lisztbe majd tojásba forgatok úgy mintha be akarnám panírozni, de a zsemlemorzsa helyett reszelt sajtba forgatom.
Ezeket reszelt sajtos finomságokat kivajazott tepsibe rakom szorosan egymás mellé.
Ezután leöntöm tejszínnel az egészet (mindenhova jusson). Ha maradt sajt akkor szórjuk a tetejére.
Nem kell lefedni a tepsit.
Csak azt kell kivárni hogy a sajt megpiruljon és már kész is!